Hakkımızda

Posted by Ponte Gold 28/02/2018 0 Yorumlar İşlem Rehberi,



Ponte Global Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, 2016 yılında kıymetli madenler ticareti üzerine tecrübeli kadrosu ile faaliyet göstermeye başlamış ve küresel altın piyasasının oyuncuları arasında kısa sürede yerini almıştır. Finansal piyasaların mobil dönüşüme öncülük etme vizyonu ile hareket eden Ponte, dijitalleşme üzerine yatırımlarını gerçekleştirmek için 2020 yılında öz sermayesini %500 oranında artırarak altyapı hazırlığını tamamlamıştır.

 

 


Altın, insanlık tarihi boyunca kimi zaman güzelliğin, kimi zaman da zenginliğin simgesi olarak işlenmiş ve kullanılmıştır. Ponte Gold, İstanbul Kuyumcukent’teki üretim atölyesinde güzelliğin ve zenginliğin simgeleri olan modellerini dünya klasmanındaki tasarımcıları ile tasarlamakta vei uzman zanaatkaları ile üretmektedir.


Ponte Gold, dünyanın bir çok farklı bölgesinden yüzlerce farklı müşteri için özel koleksiyonlar tasarlamakta ve üretmektedir. Firmamız koleksiyonlarına aldığı yoğun talepler doğrultusunda Altın Borsası’nda faaliyet göstermektedir.