Sipariş Takibi ve Ücretlendirme

Posted by Ponte Gold 28/02/2018 0 Yorumlar İşlem Rehberi,

Sipariş Süresi ve Ücretlendirme

Siparişleriniz ürün detayında aksi belirtilmedikçe en geç 5 iş günü içerisinde ilgili mağazaya tarafımızdan teslim edilir. 

Önemli; Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri, teslim aldığınız kurye önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düşünüyorsanız tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün hasarlı ise: Hazırlamış olduğunuz tutanağı en kısa zamanda sales@pontebullion.com mail adresine bildiriniz. Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde paketinizle ilgili çalışmalara başlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız. Bu e-posta içinde ürünü neden iade etmek istediğinizi kısaca açıklarsanız ürün ile ilgili çalışmalarımızda bize yardımcı olmuş olursunuz.

 

Sipariş Takibi Nasıl Yapılıyor?

pontebullion.com'dan verdiğiniz siparişler mağazaya teslim edildikten sonra pontebullion.com’dan sipariş takip maili gönderilir, mağazaya verildiği gün bilgilendirilirsiniz ve ayrıca üyelik panelinizden siparişinize girerek de sipariş takibinizi yapabilirsiniz. Bilgi maili vermiş olduğunuz mail adresine gönderilecektir.